Bitterzoet Chocolade

cacao & co

Menakao

Cacao uit Madagascar ontzettend gegeerd en behoort bij veel chocolademakers tot de vaste waarden. De hoge aciditeit en rode kleur maken cacao uit Madagacar zo typerend. Het wordt niet voor niets het rode eiland genoemd. De kleur van de bodem herken je werkelijk in de boon en soms ook in de chocolade.
Menakao werkt vanuit Madagascar zelf, ze selecteren bonen van de Millot plantage in de Sambirano Valley, in het noorden van het eiland.
De chocolade wordt gemaakt bij de fabriek Cinagra, die net iets buiten de hoofdstad Antananarivo is gevestigd. Zij maken sinds 2006 chocolade.
 menakao-logo-500


Menakao, 63%, Bright & Indugent

MENAKAO-63_chocolat_menakao
Price:   5,50
De knapperige gekraakte cacaoboon geeft een rustieke en robuuste aanraking die perfect past bij de zure frisheid en de rode fruittonen van chocolade. De zoutbloempunt verrijkt en verlengt deze ervaring.

 

 

Menakao, 63%, Fruity & Spicy

MENAKAO-63_chocolat_menakao4
Price:   5,50
De specerijen van de tong van de vogel zullen uw smaakpapillen wakker maken. De tonen van rood fruit verminderen het gevoel van pittigheid en laten een fris en fruitig gevoel van pure chocolade achter. Een ervaring van 100% Madagascar.

 

 

Menakao, 72%, Deep & fruity

MENAKAO-72_menakao_chocolat
Price:   5,50
Een zoete pure chocolade precies genoeg, genoeg om de diepe geur van cacao en tonen van rood fruit en citrus te onthullen. Een intense, elegante chocolade met een pittig smaakpalet.

 

 

Menakao, 80%, Robust & Bold

MENAKAO-80_chocolat_menakao
Price:   5,50
Deze chocolade laat je niet onberoerd met zijn diepe aroma's van cacao en zijn heerlijke smaak. Sterk in cacao en sterk in emoties.
TIJDELIJK UITVERKOCHT
 

Menakao, 100%, Bold & Punchy

MENAKAO-100_chocolat_menakao
Price:   5,50
De suiker in de chocolade onthult de aroma's. Hier onthult de afwezigheid van suiker een tablet met rijke cacaotonen. Terwijl het in de mond smelt, kunnen tegelijkertijd de aroma's worden geraden Robuust en Fruitig van de cacaoboon van Madagascar.


 
Comments are closed.