Marou

Marou

Samuel en Vincent in Vietnam.

Twee jonge Fransmannen verbleven in Vietnam toen ze op cacaoplantages het potentieel zagen van een prachtig artisanaal product van hoogstaande kwaliteit. Samuel en Vincent maken een gastronomische chocolade met een avontuurlijke goesting. Ze kiezen voor heel uitgesproken smaken. Bij Marou vind je geen brave reepjes, maar stuk voor stuk ontdekkingen.

Dong Nai

marou-dong-nai
Price:   6.75

Heel verfijnde chocolade, sterk uitgebalanceerd, met enige kruidigheid, cacao van de plantages uit de hoger gelegen Dong Nai Provincie

 

Tien Giang

marou-tien-giang
Price:   6.75

Een volle chocolade met kruidigheid en toetsen van fruit.Gemaakt van cacao verbouwd door de boeren van Cho Gao Co-op in de Mekong Delta

 

Lam Dong

lam dong
Price:   6.75

Zeldzame en delicate chocolade van micro-batches, cacaobonen geoogst in het heuvelachtige bos, op de grens met het Vietnamese hoogvlakte tussen Madagui en Bao Loc.

 

Ben Tre

ben tre
Price:   6.75

Bijzonder intense chocolade uit de Ben Tre provincie in the Mekong Delta, waar cacao bomen naast cocosbomen aangeplant staan. Deze chocolade is verbazingwekkend kruidig en hoog in aciditeit. De favoriet van menig professionele keukenprins(es).

 

Ba Ria

ba ria
Price:   6.75

Een onverschrokken en fruitige chocolade van de Trinitario boon, van de cacaoboeren in de Ba Ria provincie.

 

';