Bitterzoet Chocolade

cacao & co

Marou

Twee jonge Fransmannen verbleven in Vietnam toen ze op cacaoplantages het potentieel zagen van een prachtig artisanaal product van hoogstaande kwaliteit. Samuel en Vincent maken een gastronomische chocolade met een avontuurlijke goesting. Ze kiezen voor heel uitgesproken smaken. Bij Marou vind je geen brave reepjes, maar stuk voor stuk ontdekkingen.

Marou, Lâm Dõng 64%, Coffee Nibs,

Marou-lamdong-Coffee
Price:   7,50
De beste Arabica-bonen in Vietnam gedijen in de koele bergen rond Dalat, de berghoofdstad van de provincie Lam Dong. Marou krijgt een paar van zijn meest inspirerende cacao vlak onder de stad, in de stomende jungle van Madagui District. Koffie en cacao ontmoetten elkaar ergens op de kronkelende weg van Madagui naar Dalat.
 

Marou, Tiên Giang, 70%

maroutiengiang70
Price:   7,50
Enkele van de meest delicate cacao van de Mekong Delta bloeit op eilandgaarden die slechts een boottocht van Saigon verwijderd zijn. Zoek naar subtiele sporen van kaneel en honing in deze goed toegankelijke chocolade.
 

Marou, Dõng Nai, 72%

marou-dong-nai-72%
Price:   7,50
De jungleheuvels van Dong Nai Province liggen ten noordoosten van Saigon. Daar cultiveren avocado-boeren een cacao die het gehemelte bedekt in de romige, zoet-zure smaken van een tropische vruchtenparfait.
 

Marou, Lâm Dõng, 74%

MarouLamDong74%
Price:   7,50
Deze cacao gedijt aan de voet van weelderige beboste heuvels in de centrale hooglanden van Vietnam. De koele berg van de provincie Lam Dong biedt een milde chocolade, maar ziet er levend uit voor sporen van gedroogde pruim, rozijn en espresso.
 

Marou, Bà Ria, 76%

MarouBaRia76
Price:   7,50
Doerian- en lycheeboeren in de provincie Ba Ria cultiveren felle, krachtige cacao in rode ijzerhoudende aarde en kustlucht die wordt gekruid door de Oostzee. Verwacht een zwarte bes in het begin en een felgekonfijte sinaal als afwerking.
 

Marou, Bēn Tre, 78%

maroubentre78%
Price:   7,50
De cacao van de provincie Ben Tre wordt geteeld in de schaduw van de zoetste kokosnoten van de Mekong Delta en spreekt tot de zoetheid en kracht van zijn bevolking. De smaken variëren van gedroogde kokosnoot tot jonge banaan, maar herinneren ons altijd aan het goede dat in Vietnam uit de grond komt.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.