Bitterzoet Chocolade

cacao & co

Cadeaupakket/Chocoladeabonnement

Brievenbusplezier van het bekoorlijkste soort.

Trakteer jezelf of iemand anders op (h)eerlijke chocolade van zeldzame aard. Van een éénmalig pakket tot een volledig chocoladeabonnement.

Elk pakket bevat telkens minstens 3 verschillende chocolades, soms meer, nooit minder. Je ontvangt een infofiche over de chocolademaker, de boon waarvan de reep gemaakt is, de origine van de chocolade en het smakenpalet dat je er in kan herkennen. Zo proef je een jaar lang de hele evenaar rond.

Laat je je liever verrassen dan zelf een keuze te maken? Met dit pakket heb je altijd een divers een heerlijk assortiment in huis. Verzendingskosten: €6,50 maar afhalen (Specialty Bar ANNA, te Leuven) kan ook!

Eenmalig pakket

Price:   20 + verzendingskosten

Verrassingsassortiment aan huis  met infofiche over de chocolades, hun makers, de boon en hun bodem, allemaal in 1 pakje.

 

Kwartaalabonnement

Price:   58 + verzendingskosten

Ontvang drie opeenvolgende maanden een ander chocoladeassortiment, met infofiche over de inhoud

 

 

half jaarabonnement

Price:   114 + verzendingskosten

Ontvang 6 opeenvolgende maanden een ander chocoladeassortiment. Je ontvangt telkens een infofiche over de inhoud van je pakket. Weet straks zo beter welke chocolade je liefst van al eet!

 

 

Jaarabonnement

Price:   225 + verzendingskosten

Ontvang een jaar lang elke maand een chocoladepakket en verzend een éénmalig pakket naar een geliefkoosd chocoladesnoeper. Uiteraard ook hier steeds een infofiche over de inhoud van je pakket. Ontdek een jaar rond welke cacao, maker of bodem jouw voorkeur geniet, wanneer je chocolade wil eten. Snoep de hele evenaar af.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.